Om mig

Jag heter Anna-Carin Collin, kallas för AC, och har ägnat hela mitt yrkesverksamma liv åt kommunikation i olika former. Jag är utbildad skrivarpedagog, och vid sidan av verksamheten som lektör och författarcoach tar jag emot klienter i samtalsterapi (psykosyntes). Jag är diplomerad psykosyntesterapeut, utbildad på PsykosyntesAkademin i Stockholm. Jag har också arbetat i reklam- och mediabranschen från 1981 och är utbildad copywriter DRMI.

Sedan 2006 tar jag lektörsuppdrag och håller skrivarkurser. Jag är mamma till den populära ”Skrivarsafari” på Fridhems folkhögskola i Skåne sedan sommaren 2010. Jag har även varit handledare för elever på Sörängens folkhögskolas ”Skrivarlinje på distans” i samarbete med Elisabet Norin.

Jag har samarbetat med Ann Ljungberg, skrivarkursarrangör och författarcoach, och medverkat som handledare vid hennes kurser i Sevilla och Sitges i Spanien. Vi gav ut Skrivarkalendern (2007 och 2008).

Hösten 2015 debuterade jag med romanen ”Mamma kom aldrig hem” på Ordberoende förlag. Jag har också gett ut en hel del noveller, en litterär form som jag tycker mycket om.

Min bok ”365 börjor – hejdå skrivkramp!” är en lekfull och inspirerande igångsättare och innehåller lika många inledningar till berättelser som det finns dagar på ett år. Blunda, peka och skriv.

 

Annonser
%d bloggare gillar detta: